Makelaar in Nijmegen

Ben je op zoek naar een huis in de buurt van Nijmegen? Of wil je juist jouw woning verkopen tegen de best mogelijke prijs? Dan ben je bij de makelaar in Nijmegen aan het juiste adres. Wij kennen de markt, hebben ervaring met het kopen en verkopen van woningen in Nijmegen en omstreken en begrijpen als geen ander dat het een grote stap is. Samen met jou gaan wij graag de uitdaging aan. De makelaar in Nijmegen helpt jou verder zodat jij prettig kunt wonen tegen de prijs die bij jou past.
 

Makelaar Nijmegen: kennis van de markt

Wil je zeker weten dat je jouw woning snel en tegen de juiste prijs kunt verkopen? Dan is de makelaar in Nijmegen de juiste optie. Ook wanneer je een huis wilt kopen, is het verstandig om eerst bij de makelaar in Nijmegen langs te komen. We hebben zicht op het complete aanbod en kunnen aan de hand van jouw wensen snel de opties filteren zodat je alleen de woningen te zien krijgt die interessant zijn voor jou. 
 

Gewoon bereikbaar wanneer jij wilt

Wij begrijpen als makelaar in Nijmegen dat je contact op wilt nemen met ons wanneer het jou uitkomt en op de manier die bij  jou past. Daarom zijn we onder meer via Facebook, Whatsapp, mail en telefonisch zowel ’s avonds als in het weekend bereikbaar. Zo weet je namelijk zeker dat je niet hoeft te wachten tot bepaalde openingsuren en kun je altijd aan de slag met het kopen of verkopen van een huis wanneer het voor jou uitkomt. Kom gerust bij ons langs wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt. Makelaar Nijmegen vind je aan de Fransestraat 12 in Nijmegen en tussen 09:00 en 17:00 uur is hier altijd iemand op kantoor om je te helpen. Uiteraard kunnen wij ook bij jou langskomen. Bel direct voor een vrijblijvende afspraak.

Contactformulier

Kunnen we iets voor je betekenen? Telefonisch kan je ons het gemakkelijkst bereiken of je kunt ons formulier hieronder invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring