Vastgoed Pro


 

 


Wat is VastgoedPRO? VastgoedPRO is een beroepsvereniging voor professionals actief in de vastgoedsector. Binnen de vereniging zijn de professionals georganiseerd per beroepsgroep. Onderling worden kennis en praktijkervaringen gedeeld, zodat u erop kunt vertrouwen dat u zaken doet met een deskundig en ervaren persoon. Immers een huis kopen, verkopen, huren, verhuren of laten taxeren is niet niks.
 

Wat betekent dit voor u als klant?

Geen kleine lettertjes

Uw professional werkt met gestandaardiseerd algemene consumentenvoorwaarden die branchebreed zijn vastgelegd en de goedkeuring hebben van de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.
 

Onafhankelijk geschillen- en tuchtrecht

Onze professionals zijn aangesloten bij De Geschillencommissie in Den Haag die voor meer dan 50 branches het geschillenrecht organiseert. Deze organisatie, opgezet door de overheid, biedt u de zekerheid dat uw klacht inzake betaling of verleende diensten juist, terecht en onafhankelijk wordt beoordeeld mocht u er met de professional zelf niet uitkomen.
 

Een professional met kennis

Niet iedereen kan lid worden bij VastgoedPRO. Wanneer een professional zich als lid wil aanmelden vindt er ballotage plaats. Zo dient het aspirant lid aan bepaalde opleidingseisen te voldoen en moet er aansluitend jaarlijks verplichte educatie worden gevolgd. Dit garandeert u dat uw professional op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen binnen zijn vakgebied.
 

Een breed professioneel netwer

Mocht uw professional geconfronteerd worden met voor hem minder bekende zaken, dan heeft hij een inhoudelijk sterk bureau en 700 collega professionals tot zijn beschikking om raad te plegen.
 

Woning- en bedrijfsmatigaanbod

 
Het woning- en bedrijfsmatigaanbod van VastgoedPRO-leden kunt u vinden via onze partners. Bent u op zoek naar een huur- of koopwoning of u wilt uw huis verkopen of verhuren? Klik op één van de onderstaande logo’s voor het VastgoedPRO aanbod, te herkennen aan het VastgoedPRO logo.
Vastgoed Pro is ook aangesloten bij RealNext, het platform voor het landelijk aanbod commercieel onroerend goed, klik hier voor het complete aanbod in Nederland.