Verkopen

Je huis te koop zetten
Je wil je huis verkopen. Een volgende stap zetten in je leven. Naar een ander huis, een nieuwe plek. Je wil gaan samenwonen. Groter gaan wonen. Of misschien juist kleiner... Jouw verkoopsituatie is heel persoonlijk. Je huis te koop zetten, daar komt veel bij kijken. Is dit een goed moment om mijn huis te verkopen? Wat is mijn huis waard? Wat moet ik aan mijn huis doen, voordat ik het te koop kan zetten? Wij begeleiden je in het volledige verkoopproces en zorgen voor een verkoop met een goed gevoel.
 
Dit gaan we voor je doen:

Kennismaking
In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek verkennen we de mogelijkheden. Is er een klik? Dan gaan we meteen en graag voor je aan de slag. Op basis van duidelijke afspraken uiteraard.

Waardebepaling & marktanalyse
Wat is jouw huis waard? Voordat we je huis te koop zetten, nemen we ruim de tijd voor een uitgebreide en vrijblijvende waardebepaling. Daarin vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen. Wij brengen de marksituatie voor jouw woning in beeld. We maken een gedegen marktanalyse, onderzoeken concurrerend aanbod, kijken in de verkoophistorie, meten hoeveel serieuze zoekers er op Funda aan het kijken zijn. Jij weet precies wat jouw woning bijzonder maakt, hoe de sfeer in de buurt is en waarom je er met veel plezier hebt gewoond.

Onderscheidende presentatie
Je huis te koop zetten, dat regelen wij graag en goed voor je. Met een unieke presentatie en een doordachte promotie zorgen we ervoor dat de kwaliteiten van jouw woning optimaal in beeld komen. Je zult ervaren dat een onderscheidende presentatie echt werkt om je huis sneller te verkopen.

Bezichtigingen
Je eigen huis verkopen, dat kost tijd en energie. Sommige huizen zijn binnen een dag verkocht, maar meestal duurt het langer. Bezichtigingen zijn voor jou als verkoper niet altijd prettig. Er moeten afspraken gepland worden, mensen lopen door je hele huis. Wij organiseren het voor je, zodat jij dat met een gerust hart je huis achter kunt laten.

Onderhandelen
Je wilt je huis snel verkopen. Maar … voor een goede prijs! Onderhandelen over een goede prijs voor je woning kan heel lastig zijn. Zeker als je emotioneel betrokken bent bij je woning. Wij weten wat je woning waard is en wat jouw belangen zijn. En we hebben nét even de afstand die nodig is om voor jou het beste resultaat te bereiken.

Sparringpartner
Je huis te koop zetten, dat is een grote stap. Wij begrijpen dat. Je kunt al je overwegingen, twijfels en vragen met ons bespreken en zo een weloverwogen beslissing nemen. Daarom mag je ons altijd bellen. Ook ’s avonds en in het weekend.