Een huis kopen

Wat doet een aankoopmakelaar voor jou?
Een huis kopen is een grote investering en een belangrijke beslissing. Wanneer je op het punt staat je droomhuis te kopen, is de prijs leidend en de emotie bepalend. Juist daarom is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wat doet een aankoopmakelaar? Alles, als je dat wenst, van het vinden van dé woning tot de sleuteloverdracht.
 
Aankoopmakelaar of niet?
Kies je voor Inbeeld Makelaardij als jouw aankoopmakelaar, dan kun je dit van ons verwachten:

Kennismakingsgesprek
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de zaken die belangrijk zijn bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en opleveren van de woning. We bespreken waarin we jou kunnen ontzorgen en wat je eventueel zelf wilt doen. Is er een klik? Dan maken we heldere afspraken over de opdracht en het tarief en gaan we voor je aan het werk.

Jouw droomhuis vinden
Als we goed in beeld hebben wat je zoekt, gaan we gericht voor je op zoek. Wil je vooral zelf op pad voor je droomhuis? Ook dan maken we een persoonlijke woninganalyse voor je, op basis van de wijken, bouwjaren en verschillende typen woningen. Hierdoor kun je beter reageren op aanbod in de markt.

Bezichtigingen regelen en begeleiden
Wat doet een aankoopmakelaar nog meer? We gaan met je mee naar bezichtigingen en regelen desgewenst bezichtigingen voor je. We kijken mee naar de bouwkundige en onderhoudsstaat van de woning, zodat er geen gebreken over het hoofd worden gezien.

Onderhandelen
Ben je enthousiast over een huis? Dan bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen samen een bod uit. Juist in deze fase kan het hebben van wel of geen aankoopmakelaar bepalend zijn voor de prijs die jij betaalt voor je nieuwe woning. Wij weten wat jij zoekt, kennen je budget en wij kunnen objectief beoordelen wat een redelijke prijs is voor de woning. Zo zorgen we ervoor dat je niet teveel betaalt voor jouw droomhuis!

Koopcontract, eindinspectie en overdracht 
Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, van het beoordelen en tekenen van het koopcontract, de ontbindende voorwaarden, de eindinspectie en de sleuteloverdracht.
 
     Sparringpartner
Een huis kopen, dat is een grote stap. Wij begrijpen dat. Je kunt al je overwegingen, twijfels en vragen met ons bespreken en zo een weloverwogen beslissing nemen. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend.

 

Kijk hieronder en zie welke woningen wij onlangs hebben aangekocht!

 

https://www.inbeeldmakelaardij.nl/aangekocht/